התייעצות..................

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/06/2023 | 12:22 | מאת: התייעצות

לפני בערך 3 שנים התחילה לי מין תחושה של תזוזות בראש ויכול גם כמו כאב ראש ומשהו בראש זז תוך כדי תחושה מאוד מפחידה יכול להיות לי כאבי ראש גם פעם בצד אחד בראש פעם צד אחר הם בסגנון שונה ממה שתיארתי, ייתכן שזה מהפלאפון אולי באופן כללי אני סןבל מחרדות ושאני יכול לחשוב על כאב ראש זה יכול לבוא למשל משהו שיכול לגרים לי כאב ראש אני פתאום אקבל קצת כאב ראש יכול להיות לי כמו תחושת חום כזה אני חושב שזה ספציפית כאבי ראש מהפלאפון וגם אני הרבה בלחץ ןיכול להיות כמו כאב עמום באחורה של הראש ובלמעלה. אני מאוד חושש מהתחושה של התזוזה בראש הרבה רופאים לא ידען מה זה בכלל רופא אחד אמר שזה יכול להיות קשור למיגרנה. רציתי לשאול האם זה יכול להיות תקין. הלכתי לנויריולוג והוא עשה לי בדיקה נויריולוגית ואמר שהכל תקין למרות התזוזות בראש ולא ייחס לזה ממש חשיבות כאילו לפי הבדיקה הנויריוחוגית הכל תקין לא משנה מה הכאב ראש וכו. רציתי לשאול אם מה שאני מתאר יכול להישמע חלילה כמו גידול. זה לא כאבי ראש שיבואו כל הזמן אני חושב שהם תגובתיים למשל אם אני בפלאפון הרבה אבל גם יכול כמו פשוט לבוא. מה שאני מפחד שזה יכול להרגיש כמו למשל כאב כמו בתוך הראש ולא למשל כאבים במצח כמו ממש כאבים שנובעים מהראש וגם יש לי כאבי אוזניים וטינטון לא מוסברים הלכתי חרופא אוזניים ולא מצא כלום האם זה יכול לאשש את זה שאולי זה מיגרנה? כי ראיתי שיש קשר בין מיגרנה לכאבי אוזניים סליחה דר על ההודעות רק אחדד לרוב זה כאבי ראש שמתפתחים הכוונה תגובתיים שבאים כתוצאה מ ופחות כאבי ראש שפשוט מופיעים רק שכחתי לציין שהכאבים יכולים להחליף מקום או להצטלב הכוונה כאב גם באיזור כזה גם באיזור כזה וגם יכול להיות יותר מורגש אם אני קם למשל אבל לא תמיד והכאבים נמצאים יחסית הרבה זמן ממשך היום גם ממצאים אלה לא נשמעים מדאיגים? וגם היה לי כמה פעמים גם כאב בתוך השרירים משולב במין הרגשה של דקירות אבל לא חזר אני יכול למשל גם להיות בשמש ויהיה לי כאב ראש והוא יןחמר בשמש או שיהיה קצת כמו כאב ראש האם אתה חושב שלפאפון יכול להיות חלק בזה? האם זה נשמע חמור מה שאני מתאר המין תזוזות האלה בראש גם כמו חריקות מין טיפה רעש יכול להיןת גם. והאם זה יכול להישמע גם כמו מיגרנה וגם כאבי ראש מסוג מתח שיכולים גם להתפתח תודה רבה שאלתי כעיקרון גם אם נשמע שיש לחשוש מגידול

25/06/2023 | 13:26 | מאת: התייעצות

הכאבי ראש גם יכולים לשנות דפוסים הכוונה יש כמה סוגי דפוס של כאבי ראש אצלי ופעם יהיה כאב ראש עם הדפוס הזה פעם הדפוס הזה אני מאוד חושש ממחחלת ה gbm שזה בעצם סופני האם זה נשמע ככה?

25/06/2023 | 15:08 | מאת: התייעצות

גם כשאני שוכב במיטה זה בעיקר בשכיבה אני יכול להרגיש שיש בראש כמו תזוזות כאלה של דופק כאילו משהו פועם קצת בראש

שאלותיך מתאימות לייעוץ משולב נוירולוגי ופסיכולוגי

25/06/2023 | 15:42 | מאת: התייעצות

וגם שמתי לב שיש טריגרים לכאב למשל אהיה במקום חם כמו בשירותים הכאב יתגבר ואחרי הסבב כאב יכול להיות כאבים גם כמו בתוך השרירים העצמות כאב ממש מפחיד לרוב זה כאב שלא נשאר הרבה זמן כמו כאב שנמשך אולי 20 שניות באיזורים מסוימים

25/06/2023 | 15:49 | מאת: התייעצות

אוקי דר תודה רבה אבל באופן כללי זה נשמע חשוד התסמינים המתוארים?

עד כאן.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה