בדיקה נויריולוגית שאלה והתייצעות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/06/2023 | 18:20 | מאת: בדיקה

בכמה אחוזים בדיקה נויריולוגית בסיסית מזהה גידולי מוח הגורמים לתסמינים?

*בדיקה נוירולוגית יכולה למקם איזור הבעייה המוחית *זיהוי גידול ולעיתים סוגו מודגם בהדמיית MRI ו-או CT

16/06/2023 | 18:41 | מאת: בדיקה נויריולוגית

תודה רבה דר הכוונה שלך היא כשיש גידול הגורם לתסמינים חלק מסוים בבדיקה הנויריולוגית לא יוצא תקין למשל כוח גס ואז ממשיכים את הבירור על ידי משהו כמו הדמיה ושם זה מזוהה?( * הכוונה חלק מהבדיקה הנויריולוגית משתבשת שגידול גורם לזה על ידי האיזור המסוים שהוא נמצא במוח)

מנהלי פורום נוירוכירורגיה