ct pet מנינגיומה משמעות?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/06/2023 | 19:16 | מאת: חזי

שלום חמותי עברה בדיקת סיטי פט עקב סרטן הריאה בבדיקה כתבו שבראש יש תהליך אקסטרא אקסיאלי פרונטלית מימין בקוטר של 1.7 ס"מ מתאים למנינגיומה מה עלינו לעשות עם הממצא בראש?כרגע היא מחכה לבדיקת מוטציות בשל הסרטן בריאה תודה רבה על תשובותיך

לחזי ערב טוב, התהליך המתואר הוא גידול שפיר. הוא איננו גרורה של סרטן ריאה ממדיו לא גדולים והוא יכול להמתין לייעוץ נוירוכירורג שאיננו דחוף. סביר שעקב ממדיו כנ״ל ועקב מיקומו יתבצע כעת מעקב בלבד,דהיינו MRI מח בעוד 6 או 12 חדש

מנהלי פורום נוירוכירורגיה