עייפות......................

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/06/2023 | 20:27 | מאת: עייפןת

שלום רב דר לפני בערך שנתיים וחצי התחלתי להרגיש מין תחושה מוזרה כשאני עייף זה לא תמיד אך קרה לי שהתחילה לי פתאום תחושה שאני יותר קטן והחדר כאילו גדל למשל הארון סביבי מרגיש ממש גדול זה קורה בשעות הלילה בדרך כלל כשאני מתחיל להיות עייף וזה קרה כמעט ולא התחושה שהחדר גודל זה בעיקר כמו תחושה מוזרה כאילו משהו קצת שונה והחלל בחדר למשל קצת יכול להשתנות אך זה לא תמיד רציתי לשאול מה בערך יכול להיות מה שאני מתאר והאם זה יכול להעיד על בעיה חמורה תודה רבה והמשך יום נפלא

14/06/2023 | 20:47 | מאת: עייפות...

זה לא שדברים גדלים וקטנים כל שניה מול העיניים זה יותר הרגשה שהיקום או יותר קטן כמו מכווץ או יותר גדול

14/06/2023 | 21:38 | מאת: עייפות..

וזה גם לא בהכרח תמיד יקרה

14/06/2023 | 21:51 | מאת: עייפות..

סליחה על הההוספה לא אגיב שוב אציין שהתחושה שמשהו מרגיש גדול יותר זה היה למיטב זיכרוני רק פעמיים לפני שנה ןלפני שנתיים זה מתבטא בעיקר בזה שהתחושה שאני מרגיש ברגיל משתנה כשאני מתחיל להיות עייף ושעות הערב מתקרבות ויש לילה האם זה נשמע כמו תסמונת אליסה בארץ הפלאות? לא קרה לי שאני רואה דברים שונה כל שניה ושניה ואיברי גופי גודלים וקטנים זה לא הרגשה כזאת זה הרגשה של שינוי מסוים בתחושות

מומלץ ייעוץ 2מומחים: נוירולוג נוירואופטלמולוג

15/06/2023 | 00:09 | מאת: עייפות..

תודה רבה דר מה שאני מתאר באופן תיאורטי יכול להיות מעייפות?

אינני יודע

מנהלי פורום נוירוכירורגיה