נזק קינתי- בצקת במוח / נקרוזיס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/06/2023 | 15:02 | מאת: RUT

שלום רב, מבקשת לדעת האם המצב שנוצר אצלי מאפשר ביצוע ניתוח מוח בעזרת השיטה האנדוסקופית. אני סובלת מחסר בשדה הראיה משמאל ומהפרעות קשות: 10/2020 MRI מוח : הליך אוקסיפיטלי מימין בקוטר 26 מ מ עם בצקת היקפית חשוד למעורבות משנית. 11/2020 בוצע רדיוכירורגיה 3200 cGy Radiosurgery stereotactic 02/2023 MRI מוח : מאפיינים מעלים חשד כי מדובר בשינוי מושרה קרינה. טופלה בKeppra , סטרואידים. אחרי כשבועיים, עקב אי סבילות קיצונית לתרופה, הופסק טיפול בסטרואידים. 03/2023MRI מוח בפרוטוקול TRAMS : נראה כתגובה לקרינה, אך עדין קיים אות של גידול יאבילי 5/2023 MRI מוח : החמרה בצקת ההיקפית, אין ממצאים חדשים.

לרות שלום , כדי אפשר ייעוץ ישים ומיטבי למצבך *נדרשת בדיקתך *נדרשת קבלת מידע מלא על תסמיניך טרם ביצוע ההדמייה *למידת תסמיניך לאחר הטיפול הרדיוכירורגי *לעיין בנתוני הבירור הנוירואופטלמולוגי *עיון בסדרת דיסקות ההדמייה *עיון בפענוח ההיסטופתולוגי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה