הרגשת תזוזות בראש ייעוץ והכוונה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/05/2023 | 19:32 | מאת: תזוזות בראש

שלום וברכה דר ברצוני לשאול איזה בירור צריך להיעשות במקרה של הרגשה שמשהו כמו זז בתוך הראש כאילו הראש טיפה נמחץ בהרגשה( כאילו השרירים נופלים למטה) ויכול להיות מלווה בהרגשת סחרחורת קטנה לשניה כאילו משהו טיפה זז. האם זה יכול להיגרם עקב בעיות באוזניים ( באופן תיאורטתי) כי יש לי שעווה באוזניים כאבי אוזניים טינטומים ןאוזניים סתומות) והאם גם יש חשש מבעיה יותר רצינית? תודה רבה והמשך יןם נעים

יתכן קשר לשעווה באזניים הבירור הראשוני טעון בדיקה וייעוץ נוירולוג.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה