שלום וברכה..........

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/05/2023 | 17:47 | מאת: שלום

האם הזיות קטנות ולא משמעותיות במשך שנה וחצי גג שנתיים לא משהו מתמשך ויחווה את זה מעל כמה שניות כמו למשל לשמוע שקוראים לי לשניה לראות לשניה משהו שלא קיים כמו עיוות ראיה לשניה התופעה עצמה חא החמירה מבחינת הסימפטומים מאז תחילת המחלה התסמינים קצת השתנו אבל זה על אותו סגנון הם עלו יחסית בעוצמת התדירות שזה יקרה ויכול גם לא להתקיים למשל כמה ימים ואפילו חודש וירדו בעוצמת ההזיה והזיות הראיה כמעט חלפו האם אתה חושב שיש םה סיכון לגידול מוחי במה שאני מתאר?

ערב טוב, עניתי היום לפנייה .. התסמינים אינם מתאימים לגידול. אבחון סיבת ההזיות בתחום המומחיות הנוירולוגית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה