כאב ראש חוזר בליווי הקאות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/04/2023 | 13:35 | מאת: מוחמד

ילד בן 12 סובל מהתקפים חוזרים של כאב ראש חזק בליווי הקאות לפחות פעם בחודש,עוצמת הכאב חזקה מאוד לפחות המשך הכאב שעה,בדיקת עיניים תקינה למרות שיש לו תופעת מצמוץ בעיניים וגם סגירה ופתיחה של עיניים ברצף,אף אוזן גרון בדיקת מערות פנים תקינה למרות שאמר שיש לו ציס טה אבל היא לא מקור הבעיה,אבחון רופא הולך על מיגרנה.....לעיין נראה שהוא לוחץ על עיניים ולא נוח למראה

למוחמד שלום, כדי להתייחס *יש צורך במידע רחב יותר על תסמיניו ו-או תרחיש סביבתי שמעורר התקף. *כמו כן על תוצאות כל בירור מאבחן שהתבצע עד כה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה