שלום רב , כעבור 5 של מיגרנה עשיתי CT והתוצאות יצאו
דיון מתוך פורום נוירוכירורגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שהכל בסדר ברוך השם , אך יצא לי שיש לי ארכנואיד ציסט הניורולוג שלי אמר שזה מלידה שזה לא משהו חמור , אך נתן לי ללכת לרופא בתל אביב לייעוץ ובסוף החודש יש לי , אך ברצוני לשמוע עוד חוות דעת כאן באתר. אני סובל ממיגרנות קשות , כמו כן להתסגר בחדר חשוך , לא יכול לראות אור וכמובן התפקוד היומי שלי הוא לא תפקוד. האם יש קשר לארכנואיד ציסט ואם כן , יש לזה טיפול ? רוב הפעמים שאני מקבל התקף מיגרנה אין תרופה שעוזרת לי. אנא אני מבקש חוות דעת , תודה רבה!
שלום לירן תודה על פנייתך האם הצד של כאבי המיגרינה,זהה לצד בו אותרה הציסטה? מה ממדי הציסטה?
תודה רבה על תגובתך , מה שנרשם לי ב CT זה כך : צ'יסטרנה מגנה מעט גדולה , עשויה להתאים לארכנואיד ציסט , חדרים חריצים וציסטרנות המוח שמורים. האם זה זהה לאותו צד אינני יודע לא רשום לי אך אולי מהציסטרנה מגנה תידע היכן זה נמצא הצד. מקווה תשובה מהירה , בתודה זוהר לירן.
שלום לירן אין כל קשר בין החשד לציסטה במיקום שתואר לבין ה"מיגרנות מיהן אתה סובל החשד לציסטה במיקום זה איננו טעון התערבות טפולית ו-או ניתוחית כלשהיא בברכה