MRI ראש אוזניים.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/04/2023 | 12:39 | מאת: לי

היי ביצעתי mri לפני כחודשיים בשל טינטון פועם לסירוגין חד צידי בשמאל. בבדיקה נמצא - מוקד זעיר בflair בצנטרום סמי אובלי בלתי ספציפי. ללא האדרה לאחר הזרקת חומר ניגוד. מה אומר הנגע? האם מצריך ביקורת או מעקב? הנוירולוג שהלכתי אליו טוען שהנגע חסר משמעות ואין צורך לעקוב. בכל זאת מודאגת קצת.. מציינת שקופצת לי עין שמאל לסירוגין במשך כחצי שנה-לא יודעת אם יש קשר , הרופא עיניים קצת הלחיץ ואמר כי יש מחלות שמתחילות מנגע בודד ומתפתחות לאט לאט .

שלום לי, *המוקד המתואר ס-MRI לא ציינת באיזה צד כיוון שגם הטנטון וגם קפיצת העין הם בצד שמאל,מתבקש בירור מאבחן נוסף. לבצע תרשים EEG+ייעוץ חוזר אצל הנוירולוג

04/04/2023 | 12:47 | מאת: לי

הנגע בשמאל

04/04/2023 | 12:59 | מאת: לי

מציינת שביצעתי בדיקת דופלר עורקי צוואר - תקין ספירת דם כולל בלוטת תריס - תקין בדיקת שמיעה תקינה מלבד ירידה מזערית חסרת חשיבות בשמיעה בימין .

04/04/2023 | 13:09 | מאת: לי

האמת קצת לחוצה על מה נגע בודד וזעיר יכול להעיד במקרה הזה? …

04/04/2023 | 13:24 | מאת: לי

חדרי המוח,ציסטרנות וחריצים מתאימים לגיל. קומפלקסים 7,8 מודגם סימטרים ותקינים דו-צדדי ללא עדות להאדרה שלהם. הזויות הפונטו צרבלריות מודגמות תקינות. מוקד זעיר ב-FLAIR פרונטלי בצנטרום סמי-אובלי משמאל בלתי ספציפי. ללא הפרעה רסטריקטיבית בדיפוזיה. לאחר הזרקת גדוליניום אין עדות להאדרה פתולוגית.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה