פענוח בדיקת EEG,אישה בת 42

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/03/2023 | 12:18 | מאת: יוסי

להלן תוצאות בדיקת EEG, אישה בת 42: תרשים EEG בערנות: על רקע סביר קטעים של אי סדירות מתונה עד בינונית במיוחד בעת נשימת יתר ולאחריה. רצויה ביקורת בהתאם לקליניקה. אודה לעזרתך במתן הסבר לתוצאות הבדיקה.

ליוסי שלום, *התרשים חורג מהמודל התקין: *כאשר תרשים EEG חורג מהמצופה מתבקשת הדמיית מח עי CT או עי MRI לשלילת ממצא מוחי חורג שיתכן וגורם להפרעה בתרשים ה-EEG. *להתאמת טיפול מומלצת בדיקה, עיון בתרשים ה-EEG והנחייה טיפולית עי נוירולוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה