2 כפות רגליים נרדמות וכאב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/03/2023 | 12:17 | מאת: אלה

דר שלום. לבן שלי בן 44 יש הרגשה של הרדמה וכאבים בשני כפות רגלים. היו גם כאבים מאוד חזקים באיזור l5 (אכשיו פחות)אבל אורתופד לא מצאה משהו חריג אחרי בדיקת ct. גם בדיקה לחשמל בסדר ו בדיקת דם גם תקינה. דופלר גם תקין. והוא לא מעשן וגם עושע קצת ספורט. בלילה פחות מפריע אבל אחרכח...מה עוד אפשר לבדוק כדי למצוא מקור הסבל? מואד מבקשת לעזור למצוא פתרון. טלפון שלי . בכבוד רב .אלה

לאלה שלום , פנייתך ברורה. לא ניתן לחמוק מהצורך לבדוק אותו, להתרשם חזיתית,ולהתוות אז המשך אבחון ייעודי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה