עמוד שדרה צווארי ניתוח זעיר פולשני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/03/2023 | 14:40 | מאת: יוסי

שלום יש לי בלט דיסק בחוליות הצוואר שלוחץ על העצב שמשפיע על כאב בכתף שמאל צוואר שמאל וגירודים ודגדוגים באוזן.. זרמים וכל מיני תופעעות ...לעיתים מאוד קרובות כל שעה בערך .. באיזה מצב עושים ניתוח קיבוע חוליות ובאיזה מצב עושים ניתוח שרק חותכים את החתיכת סחוס שלוחצת על העצב {הזעיר פולשני }?

צריך לבדוק אותך לעיין בהדמייה ולהציע לך ניתוח מתאים ככל שנדרש

16/03/2023 | 10:20 | מאת: יוזי

יש לי תור ל MRI בעוד חודש , בMRI הקודם היה לי שתי בלטי דיסק שלוחצים על התעלה ... בחודשים האחרונים אני מרגיש גלים שלכאבי בכתף שמאל ובצוואר שמאל.. זרמעם שמתחילים מהאוזן כל כל הכתף של כמה דקות ומשתחררים ככה גמעט כל היום... האם הטיפול הוא דחוף ומיידי ויכול להיות מסוכן ? או שהקצב של כמה חודשים זה סביר ? אני חושש שעיכובים יכולים לגרום נזק בלתי הפיך

מנהלי פורום נוירוכירורגיה