זרם צד שמאל בראש אחרי סיטי ראש כבר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/02/2023 | 09:42 | מאת: רות

בת 36 עם זרמים שבוע בצד שמאל של הראש , כמו דומע קצת עין שמאל עם תחושת חום , בצוואר קצת אי נוחות ועשיתי סיטי ראש לפני שבועיים בערך הייתה לי בעיניים הרגשה מוזרה ולקחו אותי באמבולנס. עכשיו אני בלחץ אבל לא רוצה לשבת יום שלם בבי"ח לסיטי מצד שני זה ממש מסוכן זרם בראש צד שמאל ?זה רק שבץ?

שלום רות, מומלצת בדיקה וייעוץ מאבחן בסיוע נוירולוג

27/02/2023 | 10:23 | מאת: רות

תודה רבההה על המענה כלומר שוב בי"ח או רופא נוירולוג של הקופה גם טוב ? זה מופיע לי זרם צד שמאל 2,3 פעמים ביום ומעשנת .

רופא נוירולוג: מיקומו ל משנה את מקצועו נדרשת בדיקתך-בדיקה נוירולוגית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה