קפיצות שרירים מזה כ15 ימים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/02/2023 | 21:32 | מאת: אסף

שלום רב, יש לי מזה כ-15 ימים קפיצות שרירים בכל הגוף כאשר הקפיצות הן לשברירי שניות. בנוסף, יש לי קפיצות שרירים בצד שמאל בראש מעל האוזן באותו מקום קבוע (במיוחד קורה בלילה כאשר אני מניח את הראש באותו צד של הקפיצות על הכרית). הקפיצות קורות לי במנוחה ולא במאמץ בכלל. חשוב לי לציין שהייתי בחרדה ב-3 חודשים האחרונים אז אני לא יודע אם לשייך את זה אחד לשני. בדקתי קצת בגוגל וממה שראיתי ישר זה מקשר לALS וזה לא תורם למנוחה הנפשית. ממה יכול להיגרם הקפיצות הלא רצוניות האלה והאם יש דרך לטפל בזה? יש לציין שקבעתי תור לרופא משפחה בעוד כשבוע מהיום. תודה

לאסף, מומלצת בדיקתך+ייעוץ מאבחן נוירולוגי . בהתאם לתאורך אינני סבור שהבעייה תמצא פתרון עי מפגש עם רופא המשפחה

16/04/2023 | 10:41 | מאת: יסמינה

איך את היום האים נעלמו לך הקפיצות כי גם אני יש לי קפיצות

16/04/2023 | 11:43 | מאת: דר אוריאל ולד

לאסף שלום, עליך לפנות לבדיקה נוירולוגית אצל נוירולוג מומחה. רופא משפחה איננו מתאים לענות לבעייה שהצגת בפנייתך. כמו כן ,כלל אינני ממליץ על ספקולציה מאבחנת ללא שנבדקת עי נוירולוג,כנ״ל.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה