תוצאות mri צווארי,דלקת,פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/02/2023 | 20:52 | מאת: תמר

ערב טוב דר, הופנתי לנוירוכירורג ויקח זמן עד שכנראה אני אפגוש אותו רציתי להתייעץ איתך לגבי תוצאות mri שמראים שני בלטים קלים בצוואר ובקע אחד שלוחץ על חוט השדרה, ברקע סובלת מדלקת פרקים פסוריאטית אומנם זה לא הכאב הרגיל שבדרך כלל אני מרגישה במפרקים הכאבים הפעם הם שונים לגמרי יש לי כאבי תופת הרגשה של נימול בצוואר, שמקרין בעיקר ליד ימין ונימול באצבעות יד ימין מעבר לכך הרגשה של לחץ נוראי בעצמות ממש במרכז הגב שמקרין גם לאזור הבטן וקצת אזור החזה. אני רוצה להבין ממך אם יש משהו שמצריך טיפול דחוף או בכלל מה האבחנה הכללית שלך האם זה יכול להגיע לניתוח?

ערב טוב תמר, *האבחנה העיקרית כרגע היא פריצת דיסק(בקע) שלוחץ על חוט השדרה הצווארי. *כעת עליך להבדק ע״ע נוירוכירורג בהתאם לממצאי בדיקתו ולעיונו ב-MRI ייקבע האם המצב דורש ניתח עתה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה