האדרה ב mri פיענוח לא ברור

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/02/2023 | 18:36 | מאת: אלון

שלום, ביצעתי בדיקת mri בגלל בל פולסי וכאב בצוואר ומאחורי האוזן ,ובסיכום רשום האדרה אסימטרית בולטת של גרעין הברך מימין והעצב השביעי שנמשך לאורך חלל האוזן התיכונה מימין. בנוסף הם רשמו, "חשד לדלקת"? רציתי לשאול, למה סימן השאלה? האם מי שפיענח את ה mri לא בטוח מה זה? ומה זה יכול להיות אם לא דלקת? אני לחוץ.

ערב טוב אלון, *אין בדעתי לפרשן פענוח של מומחה שעיין בהדמייה כאשר אני לא ראיתי אותה. *הסיפור התסמיני שלך והפענוח הכתוב מכוונים לדלקת שגרמה להם. *אינני רואה סיבה שתרגיש לחוץ

מנהלי פורום נוירוכירורגיה