קורפוס קולסום חשוב בהמשך לשאלה שלי בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/01/2023 | 23:42 | מאת: גל

עברתי דימום מוחי בת 27 בריאה, וריד שהפוצץ אצלי נקרא קורפוס קולסום , אחרי צנתור וmri לא ידעו צה הסיבות שהתפוצץ היה לי פגיעת זיכרון קשה היום אני מתחילה להזכר שקיבלתי. מכה בראש חזקה שבוע ימים לפני הדימום מה הסיבות שגורם לוריד הזה לדמם? והאם זה קשור למכה?

לגל שלום, *קורפוס קלוסום הוא חלק מהמח שמקשר בין מחצית המח הימנית לשמאלית. הוא איננו וריד. *כדי להתייחס לדמם באיזור זה ואולי להבין את סיבתו-יש צורך לראות את הצנתור ואת הMRI

מנהלי פורום נוירוכירורגיה