רק בת 24 ויש לי בעיות בזיכרון שמתסכלות אותי מאוד

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/01/2023 | 16:43 | מאת: NOT_FOUND

הי אני בת 24 כבר תקופה של שנה/ שנתיים אני סובלת מבריחות בזיכרון , לא זוכרת איפה חניתי תאוטו כשהוא מולי , שיחות עם אנשים, דברים שאמרתי או עשיתי, לפעמים אני מכניסה דברים לתיק גם כשהם לא שלי!! ולא זוכרת שזה קרה כאילו ברמה שהשתמשתי בשלט של טלוויזיה הכנסתי לתיק ואני לא זוכרת שהשתמשתי או שראיתי אותו ורק אחרי חודש מצאתי אותו בתיק! אם זה היה מקרה אחד הייתי אומרת קורה אבל זה משהו שקורה לי בקבוע עם המון דברים ואפילו קצת מביך שזה דברים של אנשים אחרים! המון בריחות זיכרון המון שיכחה אני לא יודעת למי לפנות איפה להתחיל… ממה זה יכול לנבוע? מתסכל

כדי לאפשר מענה לשאלתךמתבקשת בדיקה נוירולוגית הדמיית המח עי MRI בדיקת זכרון

מנהלי פורום נוירוכירורגיה