ממש ממש לחןצה תעזור לי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/01/2023 | 07:13 | מאת: מלי

שלום רב בת 45.ברקע מאובחנת פיברו. סובלת מיזה כמה חודשים מתחושת בעירה קשה בראש בפנים בחזה בטן עליונה ממש כאילו אני נשרפת- בלי שום ממצא חיצוני כמובן. תחושת הבעירה לעיתים מלווה בכאב ראש- בכל הראש אין נקודה ספציפית אני בלחץ לא יודעת מה ישלי רופא המשפחה אומר חרדה- האם באמת אני חרדה 24×7 במשך חודשים?? ואני מפחדת מגידול במערכת העצבים או משהו דומה. עזרתך.תודה רבה

בוקר טוב מלי, הבעייה מובנת. מומלצת כעת בדיקה+ייעוץ נוירולוג. התוויית אבחון בהתאם להתרשמותו

22/01/2023 | 07:20 | מאת: מלי

האםזה נשמע לך כמו תהליךשלגידול מוחי? קבעתי תור בעוד שבוע אבל החרדה הורגת אותי(חרדה מהפחד לא זאת שגורמת לבערה)

התסמינים אינם מתאימים לגידול במח

מנהלי פורום נוירוכירורגיה