טיפול IVIG- התייעצות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/01/2023 | 23:16 | מאת: אלינה

בת 54, לאחר אשפוז לצורך בירור של סחרחורות , אי יציבות וניסטגמוס במשך כשנה. הגיעו תוצאות בדיקות בחשד לבעיה מרכזית הגיעו תוצאות בדיקות בחשד לבעיה מרכזי. נמצא חלבון בבדיקת LP מותני. בעקבות החשד לבעיה מרכזית הומלץ על טיפול ב-ivig למשך 5 ימים ועוד 12 פעמיים (אחת לשבוע). היינו אצל רופאים ואף אחד לא הסביר את הסיכונים והאם הטיפול באמת יכול לעזור. אשמח לחוות דעת נוספת.

ערב טוב אלינה, הבעייה בתחום הנוירולוגי: מומלץ ייעוץ נוירולוג

12/01/2023 | 12:13 | מאת: אלינה

שלום, ניסיתי למצוא פורום של ניורולוגיה של מבוגרים אבל הוא חסום לשאלות. תוכל להכווין אותי אולי באיזה תחום אחר בפרום בתוך ניורלוגיה אפשר להתייעץ?

פורום מחלות נוירו-אימונולוגיות

מנהלי פורום נוירוכירורגיה