מכותתתת חוזרות במצחח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/12/2022 | 21:06 | מאת: אור

שלום בני בן 5 נפל מספר רב של פעמיים ונפגע באותו איזור במצח תמיד זה היה מתנפח מאוד ויורד .. לפני כחודשים נפל והפעם הנפיחות לא יורדת . מה אתה חושבת שעלייי לעשות ?? אין כאבים או תלונות מצידו.. בנוסף פעם אפילו פתח תמצח ועשו לו הדבקה ותמיד הבלוטה באותו מקום .. האם שה מסוכן ? משהו שאפש לעשות עם שה ?

עקב טוב אור, מסוכן?-לא נראה כך מה לעשות? לבצע הדמיית CT גולגולת-מח,ללא הזרקת חומר ניגוד להוועץ בנוירוכירורג ילדים.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה