התגלות אפילפסיה אצל אבא שלי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/12/2022 | 22:34 | מאת: דויד

היי, אבא שלי אובחן ממש לאחרונה (בגיל 70) באפילפסיה לאחר שחווה 3 התקפי פרכוס ב4 חודשים האחרונים. השאלה שלי היא איך מתייחסים לזה בגיל כזה ? מה מותר ומה אסור ? מותר לטוס לחו״ל ? לעשות ספורט ? סקי ? לעלות על פסגות באירופה ? (אמרו לנו שהפרשי גובה עשויים להיות בעיתיים בגלל החמצן) אשמח לעזרה ומידע

לדוד, נדרשת אבחנה טרם מתן מענה לשאלותיך מתבקשת לפחות הדמיית המח ובדיקת EEG למשל; אם מדובר על גידול שגורם להתקפים אפילפטים-המצב שונה מאפילפסיה ללא גידול וכו

מנהלי פורום נוירוכירורגיה