בליטת מצח מהפרופיל..

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/12/2022 | 23:42 | מאת: סתיו

יש לי מצח דיי בולט ולא שטוח חשוב לציין שזה קצת בולט לא ממש.אין לי מצח גדול אבל הוא כן יוצא החוצה גם מהפורפיל בעיקר האם יש ניתוח לזה? ואם כן מה המחיר ומאיזה גיל אפשר לעשות??.

לסתיו , יש ניתוחים לתיקון עיוות בצורת המצח. הם מתבצעים לרוב בילודים בגיל 3-4 חדשים. בגיל הרך הם אמורים לתקן חיבור מוקדם של עצמות הגולגולת באיזור המצח שמפריע לצמיחת המח.. בגיל מבוגר יותר הניתוח הוא בעל ערך קוסמטי בלבד כאשר התפתחות המח כבר הסתיימה. את בודאי מבינה שיש צורך לראות אותך,קרוב לודאי גם לבצע הדמייה ולפיכך לדון האם ניתוח נכון בגילך ואישית עבורך.,

מנהלי פורום נוירוכירורגיה