שאלה לגבי גבעול ההיפופיזה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/12/2022 | 23:48 | מאת: מורן39

שלום ד"ר רציתי לשאול מהי המשמעות של גבעול היפופיזה מוטה לשמאל? תודה מראש מורן

למורן שלום, יתכן שקיים ממצא מימין ,למשל גידול , שדוחק את הגבעול ממיקומו התיכון התקין,שמאלה.

05/12/2022 | 13:30 | מאת: מורן39

תודה על התשובה המהירה. ככל שלא הודגם גידול בmri וct האם תתיכן סיבה אחרת לממצא כזה ? האם למנח הקיים יש,השלכות כלשהן?

אם אין נמצא סמוך לגבעול אין צורך בבירור נוסף אין צורך בטיפול אין השלכה כלשהיא

05/12/2022 | 17:56 | מאת: מורן39

נירגעתי :) תודה רבה לך !! ישר כח על המענה הזמינות והיעוץ המקצועי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה