דימום מוחי כתוצאה מלחצי דם

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/12/2022 | 20:38 | מאת: קרן

לפני בדיוק שבוע אמי הובהלה לבית החולים כשהיא לא מרגישה טוב, לחצי דם גבוהים הובילו לסיטי מוח שם התברר שיש דימום במוח, הובהלה מיד לניתוח הכניסו לה נקז לראש והיתה מורדמת ומונשמת יומיים. לאחר יומיים הפסיקו את ההרדמה ומאז לא מתעוררת. מצליחה לפתוח קצת את העיניים כשקוראים לה חזק אבל מהר מאוד סוגרת חזרה ושוקעת. ביום רביעי האחרון עשו סיטי נוסף, ראו שיש עדיין הרבה דם בחדרים, והם כל הזמן משחקים עם הנקז מעלים ומורידים כדי שהניקוז יהיה 80 או 100 סיסי למשמרת. הרופאים אומרים שצריך לתת לזה זמן ולחכות לראות אם תתעורר, השאלה האם יש משהו נוסף שניתן לעשות ולא עושים ע"מ להוציא אותה מהמצב הזה?

ערב טוב קרן, בת כמה אימך? באיזה ביח היא מאושפזת? עדיין בטיפול נמרץ? אתייחס

05/12/2022 | 08:34 | מאת: קרן

היא מאושפזת בסורוקה אתמול עברה מטיפול נמרץ כללי לטיפול נמרץ נוירוכירורגיה

05/12/2022 | 08:35 | מאת: קרן

והיא בת 84

מנהלי פורום נוירוכירורגיה