כפל ראיה סיחרור בין מבט קרוב לרחוק

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/11/2022 | 13:29 | מאת: אסתי

שלום לאחרונה כשאני יוצאת מהבית אני מקבלת סיחרור נוראי וכאני עוברת ממבט קרוב לרחוק לוקח לי כמה רגעים בכדי לראות למרחוק נשלחתי לבדיקת MRI נרשם שם: מודגם עיבוי והאדרה של הדורה אקסטרה-אקסיאלית בצמוד לכנף הספינואיד מימין היכול להתאים למנינגיומה שטוחה, פרט לכך אין עדות לאותות פתלוגיים בסדרת ה DWI FLAIR ברקמת המוח אבקש להבין מה זה אומר תודה רבה !!!

לאסתי שלום, *לממצא של עיבוי והאדרה של הדורה בודאי אין כל קשר לתלונותיך. *מנינגיומה:גידול מוחי שפיר בעל קצב צמיחה איטית. כדי לאמר האם זו אכן מנינגיומה- יש צורך לראות את ה-MRI. *מכל מקום מתבקש ייעוץ מאבחן נוירואופטלמולוגי לבירור תלונותיך

מנהלי פורום נוירוכירורגיה