ציסטה קולואידית בmri

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/11/2022 | 18:47 | מאת: מיטל

שלום ביצעתי בדיקת mri וקיבלתי תוצאה שיש חשד לציסטה קולואידית התחלתית בפורמן מונרו בגודל 6 מ"מ. מה המשמעות של התוצאה? מה ניתן לעשות כדי לטפל בזה? לציין שאת הבדיקת mri עשיתי לאור סחרחורות וכאבי ראש שהופיעו בשנה האחרונה. כמו כן כיצד מדובר בחשד בלבד כאשר זה נבדק באמצעות mri. האם זה לא וודאי?

ערב טוב מיטל, בהחלט אפשרי שכאב הראש והסחרחורות שתארת שייכים לממצא בפורמן מונרו. עליך להבדק עי נוירוכירורג+ לאפשר עיונו ב-MRI. לפי ממצאי בדיקתו והתרשמותו מהMRI ינותב המשך הטיפול. יש צורך לתת לך מכלול הסברים רלבנטיים שלא ניתן למסור לך בתקשורת מקוונת

מנהלי פורום נוירוכירורגיה