אולטרסאונד רקות רכות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/11/2022 | 17:32 | מאת: הילה

שלום .. לא הודגם ממצא פוקלי ברקמות רכות נראית בעל בולטות גרמית פוקלית ברוחב של 10 מ"מ הבנתי שזה גידול שפיר של עצם שנקרא אוסטומה האם זה יכול להיות ממאיר ? יש לי כאב ברקמה באותן המצב האם שה קשור ?

ערב טוב הילה, 📍אנא תשומת דעתך: *חזרה על אותה שאלה באריזה לכאורה קונה,איינה משנה את העובדה שגידול שפיר איננו גידול ממאיר. *תתכן אוסטאומה עם כאב וללא כאב: כאב באיזור איננו משנה את מיקום המטוטלת ואיננו הופך אותה לסרטנית

27/11/2022 | 10:37 | מאת: הילה

איך אפשר לדעת שזה הגורם לכאב ? ומה ניתן לעשות כדי להפסיק להרגיש תכאב ? יש ניתוח לאוסטמה ? האם זה ניתוח מסוכן כי בכל זאת זה ראש ואם הגידול יכול לחזור במידה ומסירים אןתן ?

יש ניתוח לכריתת אוסטאומה. אם הוסרה בניתוח הסיכוי שתשנה שואף לאפס. הניתוח כלל איננו מסוכן

מנהלי פורום נוירוכירורגיה