סיטי מוח פירוש הממצאים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/11/2022 | 22:09 | מאת: כרמל

בעקבות תאונת נפילה ביוון נגרמו לי 3 שברים בגולגולת . עכשיו עשיתי ct חוזר ובין הממצאים: ( מלבד השברים שעליהם ידעתי) ״מיקרואנגיופתיה כרונית בחומר הלבן בסמוך לחדרי הצד״ וגם: “מנינגיומה מסוייגת פרסגיטלית פרונטלית משמאל ״ . יש לי כאבי ראש עזים. האם משהו מהפרטים האלה גורם לזה? האם זה מצריך המשך מעקב? ומה זה בעברית להדיוטות? תודה מראש, כרמל

לכרמל, שינויים בכלי. דם המוחיים הזעירים=מיקרואנגיופתיה יכולים לתרום לכאבי ראש:מתאים לייעוץ נוירולוג. מנינגיומה מסויידת-מה ממדיה? הדמיית MRI יכולה להאיר את הבעייה לנוירולוג המייעץ

מנהלי פורום נוירוכירורגיה