אבודי הכרה נפילות חוסר בלאנס בעמידה בהליכה למרחקים קטנים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/11/2022 | 10:35 | מאת: אדי

אני חולה כרוני 11 מחלות שני בלטי דיסק עמ"ש צווארי ומותני. משנת 2014 חוסר באיזון בעמידה או בהליכה למרחקים קצרים. בשנת 2016 אבדתי את הכרתי ככה פתאום. מאז מדי פעם נופל. נשלחתי ל-C-T בבדיקה, סיכום: במיקום גרעיני הבסיס משמאל מוקד זעיר מסוייד עם מה שניראה כלי דם קטן בהיקפו, יתכן ומדובר בקברנומה עם DVA קטן. נגע קטן מסוייד בסינוס הפרונטלי הימני אשר עשוי להתאים לאוסטאומה. "מה זה אומר והאם זו אטקסיה"? אני הבנתי שיש קשר לאיבודי הכרה ולנוסחים שנכתבו תואילו להאיר את עיני? מה יש לי?

לאדי, אתה זקוק לבירור נוירולוגי מאבחן שטרם בוצע וכולל גם צורך בבדיקתך בדיקה נוירולוגית

21/11/2022 | 02:38 | מאת: אדי

איזה בדיקות נוירולוגיות?

כאמור ,יש צורך לבדוק אותך בדיקה נוירולוגית ובהתאם לממצאיה להפנות אותך לבדיקות מאבחנות נוספות

מנהלי פורום נוירוכירורגיה