ניתוח נוירומה אקוסטית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/11/2022 | 11:00 | מאת: ישראל

לפני 4 שנים עברתי ניתוח להוצאת נוירומה אקוסטית (עם שאריות). לפני 3 שנים רדיוכירורגיה למנינגיומה בסינוס הקברנוזי. המנינגיומה מערבת גם את העצב המשולש. שני הגידולים בצד שמאל. נמצא במעקב ומבחינת MRI המצב סטטי ובשליטה. עם זאת – סובל מאד מלחצים בראש, כאבי ראש ופנים (בעיקר בצד שמאל של הלחי), בעיה קשה בשווי משקל ובחילות. השאלה: האם תסמינים אלו סבירים בהתחשב בניתוחים שעברתי או שהם מעידים על בעיה ? האם יש סיכוי לשיפור המצב בהמשך?

לישראל שלום, שאלותיך ברורות. *התסמינים אינם סבירים בחומרה שאתה מתאר ולפחות חלקם ניתנים לטיפול מועיל. *התסמינים שתארת מורכבים: הם ניתנים לבירור:מה מיקור כל אחד מיהם . נדרשת בדיקתך בדיקתך ועיון בהדמיות MRI ישימות,עדכניות. אשמח לסייע

מנהלי פורום נוירוכירורגיה