Us רקמות רכותתתתתתתת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/11/2022 | 21:22 | מאת: אורן

הודגם ממצא פוקלי ברקמות רכות נראית בעל בולטות גרמית פוקלית ברוחב של 8 מ"מ אשמח לדעת מזה אומר

לאורן, הניסוח איננו בהיר. לא הסברת מדוע הופנית לבצוע ה-US. ממצא שפיר יתכן צמיחה של עצם היוצאת ממעטפת עצם הגולגולת כלפי עור הקרקפת ומכונה אוסטאומה

14/11/2022 | 08:41 | מאת: אורן

היי הופניתי כי הרגשתי בליטה קשה כ2 ס״מ מהאוזן לכיוון למעלה .. לא רואים אותה כלפי חוץ רק מרגישים..האם זה יכול להפוך לממאיר ?? צריך לבדוק יותר מעומק ?

לאורן, סביר שלא ממאיר כדי לקבל מענה ודאי כדאי לבצע CT גולגולת-מח. בדיקת US איננה מאבחנת חד משמעית

14/11/2022 | 17:57 | מאת: אורן

האם mri גם בסדר ??

כן

מנהלי פורום נוירוכירורגיה