ארועים חוזרים של חולשה בצד ימין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/11/2022 | 14:27 | מאת: עינת

שלום, סובלת כבר מספר שנים מארועים של כאב ראש בעין ולאחר מכן כבדות נימולות הצד ימין יד ורגל וקושי בבליע ודיבור איטי. לאחר התקף שינה מרובה (יממה לפחות) ונשאר כבדות ברגל ויד ימין ואי יציבות בהליכה. עשיתי מספר פעמים mri שלא הראה משהו. ברקע לופוס מטופלת בפלנקווניל, ודלקת מקשחת של עמוד השידרה מטופלת ברמיסימה מזה שנה ויש שיפור ניקר בכאבים, תת פעילות בלותת התריס מטופל ומאוזן. בשנה האחרונה היו 5 ארועים כאילו והתחלתי לקחת פרמיזון 20 מג' למספר ימים שמשפר את כאב הראש ומרכח את הקשיון כובד הגפיים של הימין... אבל לא חוזרת לתפקוד מלא. שאלתי - למי עליי לפנות ליעוץ ? התשובות שאני מקבלת לרוב היא,שלא ברור אבל לא יודעים מה לעשות.... די מתסכל. אשמח להתיחסות ותודה הראש עינת

בשלב ראשון מתבקשת בדיקה וייעוץ נוירולוג. המשך בהתאם לממצאי בדיקתו ולהתרשמותו

מנהלי פורום נוירוכירורגיה