פענוח בדיקת EEG- האטה בנישום יתר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/11/2022 | 07:47 | מאת: שי

בת 29, נשלחתי לבדיקת EEG בערות, מהסיבה שמרגישה ש"אין לי חמצן או אוויר למוח" מה שגורם לכאבי ראש. היו לי מקרים חוזרים של איבוד ראיה למספר שניות בעין ימין לפני השינה - רק בחושך. תשובות; פעילות רקע חדה וסימטרית. חדות כלה. באזורים קדמיים של המוח נרשמת פעילות בטא נמוכת מתח, באזורים אחוריים של המוח נרשמת פעילות אלפא 8-9 מ/ש סדירה אשר נחסמת בעת פקיחת עיניים. בשינה נרשמת האטה בהתאם לשלבי שינה וגלי ורטקס. בגירוי אור- אותה פעילות רקע. ונישום יתר- האטה ניכרת סיכום- תרשים גבולי עקב חדות והאטה ניכרת בנישום יתר.

בוקר טוב שי, הנושא שהעלית נתון בשלב זה,לרבות ממצאי הEEG החורגים וניתוב הטיפול בתחום המומחיות הנוירולוגית. מתבקש ייעוץ תואם

08/11/2022 | 09:18 | מאת: שי

תודה רבה דוקטור על המענה המהיר! אתה מתכוון שהתוצאות תואמות לתלונות ושאני צריכה לראות נוירולוג בשנית? שוב, המון תודה

התוצאה אינה תקינה לא ידוע לי מה תכנן הנוירולוג כהמשך-השלמת אבחון בודאי שיש צורך למזור אליו כעת

מנהלי פורום נוירוכירורגיה