הסתיידות (לא סידן) בגרעיני בסיס ועמדה גבולית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/10/2022 | 12:32 | מאת: עידן

שלום, לאחר MRI מוח עם חומר ניגוד נמצא כי יש ברזל בגרעיני בסיס + עמדה גבולית של גרעינים. הרגל השמאלית כבר תקופה מוסבבת מעל 180 מעלות אחורה עם קושי משמעותי בהליכה (הגיע לזה בהדרגה) ובשבוע האחרון התחילה הטייה שמאלה של כל הגוף (כולל הלשון) שמלווה במעידות וחוסר תחושה של הנטייה עצמה הצידה. יש תנועות לא רצוניות גם בשכיבה גם בישיבה של רגל שמאל ואצבעות הרגל מלווה בחוסר תחושה בכף הרגל וחוסר תחושה באצבעות. בחור בן 30 אחרי תאונת דרכים. לאיזה נוירולוג מומלץ לפנות ומה יכול להיות הטיפול? תודה

לעידן שלום, *נדרשת בדיקתך +עיון ב- MRI *מומלץ לפנות לנוירולוג-שיקומי,כיוון שהמלצותיו תהיינה מיועדות לטיפול שיקומי נוירולוגי שככל הנראה מתבקש כאן .

27/10/2022 | 14:19 | מאת: עידן

הנ״ל נמצא בשיקום כבר תקופה ארוכה והמצב רק מתדרדר - האם יש המלצה על נוירולוג ספציפי שאפשר לפנות אליו?

*פרופ.זאב מיינר-הדסה הר הצופים *ד״ר דניאל גוטליב,איזור מרכז

27/10/2022 | 16:39 | מאת: עידן

תודה רבה ובשורות טובות

מנהלי פורום נוירוכירורגיה