הריון לאחר ניתוח מנגיומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

21/10/2022 | 13:50 | מאת: שולה

האם יש סיכון להיכנס להריון שנה לאחר ניתוח מנגיומה ? לאחר mri be הגידול הוסר במלואו, המנתח אישר להיכנס להריון ולהמשיך בחיים כרגיל השאלה אם יש סיכון מסוים ? תודה מראש

לשולה, *אין סיכון אפשר להכנס להריון *רצוי להמשיך בחיים רגילים *מתבקש מעקב MRI אחת לשנה עד 5 שנים לאחר הניתוח. סופ"ש נעים

21/10/2022 | 14:07 | מאת: שולה

תודה רבה על המענה, האם הגידול יכול לחזור עקב הריון?

הגידול יכול לחזור גם ללא הריון לכן נדרש מעקב MRI. אם הכריתה הניתוחית חלקית (אצלך היא שלמה) הריון יכול להשפיע על השארית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה