פ mri תוצאות mri ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/10/2022 | 07:00 | מאת: גפן

שלום ד"ר. בוצעה בדיקת mri ראש לביתי בת 16 עקב כאבי ראש יום יומיים וסחרחורות הפרשות במססאויד משמאל עם עיבוי רירית קל בנזוניפרינקס יתכן תהליך דלקתי. קשרית קטנה רטרופלאניגאלית בולטת משמאל. ללא שרידי דמם ,ללא ממצא מוקדי ברקמת המוח. אשמח להבין אם יש קשר לכאבי הראש היום יומיים שלה,תודה

בוקר טוב גפן, בהחלט כן אין ממצא מוחי מרקמי חורג יש ממצא חורג ויתכן זיהומי בחלל הסינוס המסטואידי:מומלצת עתה בדיקה וייעוץ. ימחה אף אוזן וגרון

מנהלי פורום נוירוכירורגיה