נשלחתי לבדיקת mri עקב סחרחורת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/10/2022 | 23:26 | מאת: אנונימית

שלום ,ֶהיום היתי אצל נוירולוג ונשלחתי על ידיו לבדיקת mri מוח על מנת לבדוק מימה נובעת הסרחורות. בדיקת סיטי תקין ועוד כמה בדיקות קטנות תקינות , בביקור נאמר לי שזה רק כדי לבדוק אבל אחרכך קראתי באינטרנט שזה כנראה מחשד של הרופא לגידול .. נורא חוששת מיזה והבדיקה רק בעוד חצי שנה כי אין תורים .. מה עליי לעשות ? חבל לבזבז כל רגע אם זה משהו מסוכן ולהחמיר את המצב. קיבלתי בטיסטין האם לשתות ? יעזור בכלל ? אני אבודה

אנונימית יקרה, *יש סיכוי לא רע שבטהיסטין יסייע. *אפשר לחפש תור מוקדם יותר ל-MRI מעייני הישועה ,אסף הרופא,למשל אם את מוכנה להגיע בשעות לא קונבנציונליות יבצעו הרבה יותר מוקדם

מנהלי פורום נוירוכירורגיה