נוירולוג או נוירוכירורג?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/10/2022 | 10:13 | מאת: תומר

היי, מזה כשישה חודשים יש לי תחושה בכפות הרגליים וכפות הידיים של נמלול ומעין תחושה דקירות ממחטים. התחושה באה כמעט תמיד ברגליים ובידיים בו זמנית, ובשני הצדדים. עשיתי בדיקות emg שיצאו תקינות. האם עדיף במצב כזה לקבוע תור לנוירולוג רגיל, או נוירוכירורג. נאמר לי שמצב כזה עלול לבוא מעמוד השדרה, בעיקר בהתחשב בכך שהתחושה היא גם ברגליים וגם ידיים. האם כדאי לי לקבוע לנוירוכירורג במצבי, או לנוירולוג? תודה.

לתומר , מתבקש אבחון מיקור תלונתך. בהחלט אפשרי מיקור צווארי שדרתי או חוטי *יש צורך לבדוק אותך *יהיה צורך בבדיקות עזר מאבחנות לרבות הדמייה. ניתן להסתייע בנוירולוג או בנוירוכירורג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה