חוסר תחושה ברגל ימין

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/10/2022 | 21:46 | מאת: נתנאל

שלום, אני בן 75 ומזה כ-5 שנים אני לאט לאט מאבד את התחושה ברגל ימין. זה התחיל בכף הרגל ועולה למעלה, כמו כן, הרגל קרה יותר ולאחרונה הבחנתי שגם רזה יותר. אורטופד שלל בעיה אורטופדית והדופלר כלי דם יצא תקין. בפיענוח בדיקת ה-EMG נכתב כך: The results are compatible with chronic Rt. L4- L5oots lesion. בקרוב אהיה אצל ניירולוג אבל אשמח לשמוע לדעתכם וכן האם יש ניירולוגים מסויימים שמתמחים בבעיות מהסוג הזה, תודה רבה מראש

ערב טוב נתנאל, האם אתה סובל מסכרת? האם כל הרגל קרה? האם כל הרגל רזה מבת זוגה? התסמינים מופיעים ברגל אחת כך שאינם קיימים כלל ברגל השנייה? אתייחס

מנהלי פורום נוירוכירורגיה