נוזל מהאף רק שאני מתקופפת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/10/2022 | 18:32 | מאת: קורין

שלום דר נכנסתי קצת לקרוא בגוגל וראיתי את הפורות לשאלות לפני חודש בערך רק במצב שאני מתקופפת נוזל לי נוזל מיימי מהאף ואפילו מלוח אחרי שלא הבנתי מזה ולא הלכתי לייבדק אחרי כמה ימים עבר ... לפני שבוע שוב התחיל ליומיים והפסיק ואתמול בערב שוב התחיל ויש לי הרבה כאבי ראש ואמרתי אולי בגלל שאני לא שותה מספיק אני בקופת חולים כללית שחייגתי לרופא אונליין בערב חג אמר שאין צורך לדאוג וזה כנראה נזלת אבל שוב ציינתי שאני יודעת מזה נזלת וזה לא ... אחרי החג הלגתי לרופאה שהייתה פנוייה במרפאה אמרה גם שזה בטח נזלת ציינתי שוב שזה לא שזה ממש נוזלי וממש מיימי ונוזל רק במצב שאני מתקופפת כמו טיפטופים של ברז של טיפות אשמח מאוד למענה הרופאה שלי בחופשה ולא נמצאת ממה שאני קוראת בגוגל גם נשמע מלחיץ אשמח לתשובתך תודה

ערב טוב קורין, *נחיר אחד קבוע או שני הנחיריים? *האם היתה חבלת ראש ו-או פנים בעברך,גם אם קלה להתרשמותך? אתייחס. הבדיקה: בעת דליפה יש לאסוף את הנוזל למיכל ולהעבירו לבית חולים שמבצע בדיקת בטה-2-טרנספרין. אם התוצאה שלילית-לא מדובר בדליפת נוזל מוחי. ניתן להיוועץ בהיבט הטיפול במומחה אף-און-גרון. אם חיובית מתבקש ייעוץ נוירוכירורוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה