DVA - אנומליות ורידיןת התפתחותית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/10/2022 | 17:42 | מאת: דנית

שלום, בן 51. בבדיקת Mri נמצא "DVA פרונטלי מימין וטמפורלי משמאל" אנומליות ורידיןת התפתחותית מה משמעות הממצא? מה גורם ל DVA? האם מסוכן ומצריך מעקב? למה יכול להתפתח? האם DVA זה סימן מקדים ל קברנומה? האם צריך לשנות משהו באורך החיים כדי למזער DVA? או למנוע מוקדים נוספים? מעמיד אותי בסיכון לדימום מוחי? תודה רבה.

לדנית שלום, הממצא חסר משמעות,לא טעון טפול עתה ו-או טיפול עתידי. התשובה לכל שאר שאלותיך-שלילית

מנהלי פורום נוירוכירורגיה