ecchordosis physaliphora

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/10/2022 | 17:36 | מאת: רוני

שלום רב בבדיקת ct לסינוסיטיס (נמצא כי אין לי סינוסיטיס) נמצא "אי סדירות באוכף התורכי", בביצוע Mri נמצא: "אוכף תורכי אינו מורחב, הודגם תהליך בדופן אחורית שמאלית, קשה להתרשם מהאדרה לאחר הזרקת חומר ניגוד, באבחנה מבדלת ecchordosis physaliphora" אני לא סובל מכאבי ראש, אך כן הובחנתי עם רמות טוסטסטרון נמוכות לפני מספר שנים ולכן חשדו בבעייה בבלוטת ההיפנוזה, בבדיקת Mri גודל הבלוטה תקין. תוכל בבקשה להסביר מה זה ecchordosis physaliphora? וכן האם הממצא יכול לפגוע בפעילות בלוטת ההיפנוזה ולגרום לטוסטסטרון נמוך? השלכות אחרות של הממצא? תודה, רוני.

לרוני שלום, *התייחסות לפענוח MRI שהמפענח ראה ושאני לא ראיתי לא תתרום להבנת הנקרא. *טסטוסטרון נמוך מעלה מספר סיבות אפשריות להסבר:מומלץ ייעוץ אנדוקריני

מנהלי פורום נוירוכירורגיה