רגליים נרדמות לאחר אירוע

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/10/2022 | 19:29 | מאת: רון

היי,אבי עבר אירוע מוחי דימומי עם פרכוס לפני כמעט שנה, מאז התחיל טיפול תרופתי של לחץ דם כולסטרול ו״קפרה״ כשעשה גמילה מקפרה ממש שבוע אחרי קיבל פרכוס וחזר לקבל ״קפרה ״ של נשארו לו כמה פגיעות מהאירוע אבל הוא די מתפקד העניין הוא שהרגליים שלו בזמן האחרון נרדמות לו הכפות רגליים זה משהו שצריך להדאיג? יש לו בעיות אורטופדיות בחוליות תזוזות ותעלה צרה שלוחצת בצורה די קשה..

ערב טוב רון, ההרדמות של הרגליים ושל כפות הרגליים טעונה בירור מאבחן ,נוירולוגי,כדי להתוות טיפול ייעודי,כפי שישתמע. דאגה איננה מקדמת פתרון לבעייה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה