פעימות בראש-מזה כמה חודשים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

06/10/2022 | 16:35 | מאת: תום

שלום,בחודש-חודשיים האחרונים יש לי מן תופעה של דפיקות/פעימות בראש,מאחורי אוזן ימין בעיקר אבל יכול להופיע גם באיזורים אחרים בראש, אין כאבי ראש פשוט כמו מעין קפיצות תזוזות פעימות מאחורי האוזן ימין באיזור האחורי של הראש צד ימין בעיקר , האם זה משהו שמצריך דאגה ?

ערב טוב תום, *האם יש באיזור מאחורי אוזן ימיןגם שמיעת קול כמו אוושה או כמו משב רוח? *האם הפעימות שתארת קצביות? אתייחס

08/10/2022 | 19:15 | מאת: תום

היי,מודה מאוד על ההתייחסות, ללא רעשים, לגבי קצביות פעימות מהירות למשך כמה שניות והפסקה וממשיך יכול לעבור יום שלם בלי בכלל.. אבל יכול להיות גם יום עם ממש המון כאלה

08/10/2022 | 21:04 | מאת: דר אוריאל ולד

ערב טוב תום, יש צורך בבדיקתך יהיה קרוב לודאי צורת בהדמיית המח וכלי הדם המוחיים

21/03/2023 | 20:54 | מאת: משה

שלום תום אני סובל בדיוק מאותה בעיה במשך מספר חודשים אשמח לדעת איך טיפלת בזה? נורא מייאש

מנהלי פורום נוירוכירורגיה