פגיעה בעצב המשולש...

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/10/2022 | 14:45 | מאת: אילן

שלום רציתי לדעת כשיש פגיעה בעצב המשולש בצד שמאל אם זה יכול להקרין כאב לשיניים כל היום יש לי כאבים בשיניים ובשן קידמית כאבים של צריבה ודקירות עשיתי בדיקה לשיניים צילומים והכל ונשלל משהו דנטלי וגם יש כאבים ברקות ובלסת רוב הזמן אשמח לתשובה

לאילן שלום, *האם הכאב מחמיר בעת לעיסה? *האם הוא רק בצד שמאל? *לסת עליונה? *לסת תחתונה? שתי הלסתות? *האם הכאב בשתי הרקות? ^האם הכאב רציף? אתייחס

04/10/2022 | 17:03 | מאת: אילן

הכאב לא מחמיר בלעיסה הכאב הוא ברכות הוא בצד שמאל רוב הזמן כאב של דקירות הכאב בשיניים הוא כל הזמן בכל השיניים היו לי 4 התקפים הרגשה שצד שמאל של הפנים מקבל שוק לכמה דקות וכאבים נוראים לוקח לירקה 300 ויש הקלה

04/10/2022 | 17:12 | מאת: אילן

הכאב הוא בשתי הלסתות יש ליפעמים שאני מסתרק תחושה של זרמים בראש ושאני נמצא ליד מזגן או מאוורר מתחיל לי כאבים ברכה צד שמאל

לאילן, תודה על העדכון. *ההקלה בסיוע LYRICA מלמדת על אופי הכאב. *לא מתאים להסבר תלומותיך על סמך פגיעה בעצב המשולש השמאלי: לא מבחינת דו צדדיות של חלק מתסמיניך ,לא מבחינת משך רציף של הכאב ולא מבחינת אי-החמרה של הכאב בעת לעיסה. *יתכן גם שקיים מיקור כפול-לא יחיד לתלונותיך. *יש צורך לבדוק אותך בדיקה נוירולוגית מלאה. *סביר שיידרשו בבדיקות מאבחנות משלימות,בהדמיות מח ,בהדמיות עורקי המח ובדיקות נוספות.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה