MRI מח מניגיומה אולפקטורית קטנה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/10/2022 | 17:03 | מאת: נישה

להלן תשובת mri מח , תהליך אקסטרה אקסיאלי מתאדר בצמוד לבסיס הגולגולת הקדמי, יכול להתאים למנינגיומה אולפקטורית קטנה, בממדים של 0.9*0.8*0.5 ס"מ. אימפרסיה על קורטקס סמוך, אין בצקת. ללא שנויים רסריקטיביים בדיפוזיה. שנויים סקלרוטיים בגוף החוליה C4 ומוקד גרמי עם תכולת שומן בסינוס הספנואידלי משמאל. להמשך בירור בדיקת CT אני קצת דואגת ואודה על ההסבר תודה רבה וגמר חתימה טובה בא

לנישה ערב טוב, *התהליך האקסטרהאקסיאלי... הוא גידול שפיר קטן. בתור שכזה-קצב צמיחתו איטי. כעת בשלב ראשון מאז זיהויו-לבצע הדמיית MRI עוקבת בעוד 6 חדשים שמטרתה לקבוע את קצב צמיחתו. בהתאם יודרך הטיפול . *הממצא המתואר בחוליית צואר C-4 נראה כאן בקצה שדה ההדמייה של המח ולכן משמעותו או אי משמעותו אינם חד משמעיים:יש לבדוק אותך,להבין האם קיימים תסמינים צוואריים חורגים מהתקין ולפיכך כן או לא להמשיך בירור. *אינני מתרשם מהממצא בסינוס הספנואידלי-חוץ מוחי בחלל סינוס ברצפת הגולגולת

02/10/2022 | 00:54 | מאת: תודה ותסמינים צוואריים

דר" ןלד אןריאל, מודה לך מאד על תשובתך המיידית. הרגעת אותי מאד כי ראיתי שחורות. בקשר להמשך בירור בחוליית הצוואר C4 ה ובדיקה אם קיימים תסמינים צוואריים חורגים מהתקין, למי עלי לגשת לבירור לאורטופד עמוד שידרה צווארי? מאחלת גמר חתימה טובה וכל טוב נישה

לנישה, *הבירור בחוליית הצואר C4:אפשרי בסיוע אורטופד עמוד שדרה. *לציין: באיזור הצואר מטפלים בדרך כלל נוירוכירוררגים. *את יכולה להבדק ולהתייעץ בי בהתייחס ל-3 הנגעים שנזכרו בפנייתך המקורית

02/10/2022 | 14:24 | מאת: תודה וגמר חתימה טובה

דר ולד צהרים טובים. מודה לך על התשובה המיידית תבורך.... גמר חתימה טובה וכל טוב בברכה נישה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה