polyneuropathy ועבר רדוף?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/10/2022 | 13:19 | מאת: יוני

שלום, ידוע על הקשר בין metronidazole ו- polyneuropathy? אחרי כמה זמן הופיעו סימנים? כמובן בתנאי וקיים קשר. מה סדרי הגודל? חודשים או שנים? תוחלת החיים לחולים במחלה הזו הינה כ-10 שנים?? בעבר טופלתי רבות בפלאג'יל כדורים ועירויים. סיבה: דלקת במעיים וטיפול בקרוהן. בנוסף, פנאסטה שיחרור מושהה וסוג סינטטי של סטרואידים ועוד. בבדיקה עצמה, צויין שישנם גורמים רבים ולא רק סכרת. אני לא סכרתי. בילדותי עד נעורי צרכתי בהתחלה ללא ידיעה כימקלים - סמים (דבק מגע ומטהרי אוויר כדורים ועוד). נושא שכיום אחרי מעל 20 שנה אני לא נזכר בו ביום יום ומתבייש בו. האם עלי לציין זאת לרופא הנוירולוג? מתוך התאמת טיפול נכונה יותר? האם קיים טיפול שיכול להפסיק את הנזק שנעשה ולשפר אותו? כפי שזכרתי נושא לא נעים ומביש! בקצרה הייתי צעיר מתחת לגיל 10 ולא ידעתי שזה סמים. תיארו לי את זה כקסם ושיש חלומות (זה כלל הרבה חלומות בפועל הזיות) בהמשך הבנתי שזה לא קסם אלא סמים אבל רק בגיל 17 הפסקתי. סיטי מוח ו-mri ו- mri sella תקינים :) השטחה של בלוטת ההיפופיזה יותר מן הצפוי לגיל, אך לא בגדר פתולוגיה. פרט לכך הדגמה שמורה של מבני האוכף, STALK spot bright T1 במיקום צפוי (הודגם בשחזורים). אשמח להמלצה ולמידע פה. אם נכון יותר לקחת את זה כייעוץ פרטי ובתשלום אז אשמח למידע כל הניתן ולפרטים תודה

ליוני, הנושא מתאים לייעוץ נוירולוג ממצאי בלוטת ההיפופיזה אינם שייכים לשאלה שהעלית

01/10/2022 | 15:48 | מאת: יוני

תודה דוקטור ובריאות! כל נוירולוג או יש תת התמחות רלוונטית? יש פורום מומלץ שאוכל להגיע משם לייעוץ

נוירולוג שמתמחה בעצבים היקפיים או נוירולוג-שיקומי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה