כאבי ראש כרוניים וחזקים מעל הגבות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/09/2022 | 12:00 | מאת: עודד

שלום ד"ר אני מעל גיל 60 ובריא בד"כ אני סובל כשנה וחצי מכאבי ראש באזור מעל הגבות(לחץ פנימי חזק) פעם עד פעמיים ביום. אף תרופה לא עוזרת. ב CT מערות הפנים נמצא מלאות ספונאידלית שמאלית, ולהערכת מומחה לסינוסים ,הכאב לא מגיע משם. עברתי הזרקת סטרואידים וגם טיפול בגלי רדיו LT OCCIPITAL NERVE BLOCK, ועזר רק לחודש וחצי. בדיקות דם ושתן תקינות מלבד PTH גבוה. מה להערכתך כדאי לבדוק לצורך הבירור?

לעודד שלום, *בשלב ראשון כדאי לבצע MRI מח ,ללא ועם הזרקת GAD. *בדיקת CTA:=CT מיוחד הממפה את עורקי המח *בדיקת EEG בהתאם לממצאי בדיקות אלה יתכן צורך בבדיקות משלימות

מנהלי פורום נוירוכירורגיה